WK Tweespannen Limburg 2021: Publiek van harte welkom!

0
422
WK Tweespannen
Publiek is van harte welkom tijdens het WK Tweespannen in september.

Tijdens het WK Tweespannen, dat van 8 tot en met 12 september plaats vindt, zijn mensportfans van harte welkom! En dat is fantastisch nieuws, want lange tijd was er onduidelijkheid over of er publiek aanwezig mocht zijn.

Mensportfans van harte welkom

Inmiddels is de kogel door de kerk en heet de organisatie alle mensportfans van 8 tot en met 12 september van harte welkom op de prachtige terreinen van Grandorse in Kronenberg.

Voor ieder wat wils

Bezoekers zijn alle wedstrijddagen van harte welkom om te genieten van mensport van het allerhoogste niveau. Naast de wedstrijd is er een Foodplein met streekproducten, diverse stands, een ondernemerscongres, een programma voor ouderen en scholen én een Wereldkampioenschap Bixie voor de allerkleinsten, dus voor ieder wat wils.

COVID-19 richtlijnen

Er zijn meer dan voldoende zitplaatsen aanwezig zodat voldaan wordt aan de COVID-19 richtlijnen. Om toegang te krijgen tot het WK word je naast een geldig toegangsbewijs gecontroleerd op de Corona check app. In verband met de coronamaatregelen is de fancamping helaas komen te vervallen.

Uitslagen live te volgen

De uitslagen zijn live te volgen via mediapartner Hoefnet en de website van het WK. Via deze websites en hun social mediakanalen word je steeds op de hoogte gehouden van het actuele nieuws en foto’s. Er is geen live video stream van het WK Limburg 2021.

Toegangskaarten

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via www.limburg2021.nl of aan de kassa.

Bron: Persbericht | Mensport

Foto: WK Tweespannen Limburg

 

 

Gerelateerde bedrijven

Topresultaten

Naamsvermeldingen

DELEN
Vorig artikelHippiade mennen: sfeer en prachtige kampioenen
Volgend artikelKomt dat zien: de mooiste boerenwagens
Karin combineert haar twee passies: schrijven en paarden. Ze is verantwoordelijk voor de content van meerdere titels binnen Uitgeverij Media Primair, waaronder Hoefslag, Mensport, CAP Magazine en Manegeruiter. Zelf rijdt ze ook graag paard en is ze op bescheiden schaal actief in de (dressuur)paardenfokkerij .