WK Enkelspannen Pau: Kelly Houtappels voert klassement na eerste dag dressuur aan

0
596
Kelly Houtappels
Kelly Houtappels voert na de eerste dag dressuur het klassement aan tijdens het WK Enkelspannen in Pau

Kelly Houtappels reed gisteren op het WK Enkelspannen in Pau een goede dressuurproef en scoorde (als enige) onder de 50 punten. Hiermee voert ze het klassement voorlopig aan. Vandaag wordt het tweede deel van de dressuur verreden.

Kelly Houtappels

Houtappels komt voor Canada uit, maar woont in Nederland. Ze heeft met haar resultaat een mooie uitgangspositie voor het verdere verloop van het evenement, al kan er natuurlijk nog van alles gebeuren. De favorieten verschenen hoe dan ook gisteren niet aan de start. Zij zullen vandaag hun dressuurproef rijden.

Rudolf Pestman

Gisteren vond ook de veterinaire keuring plaats. Alle (Nederlandse) paarden mochten door. Voor Nederland verscheen onder meer Rudolf Pestman in de ring. Hij zette het tweede resultaat van deze dag neer.

WK Enkelspannen Pau
Beste Franse deelnemer eerste dag dressuur: Martin Fabrice

Kaarten geschud

Vandaag komen enkele hele sterke menners aan de start, en zullen de kaarten voor het verdere verloop van dit WK verder geschud worden. Hieronder ‘onze’ Saskis Siebers met Axel, titelverdediger Bartlomiej Kwiatek (POL) en oud-wereldkampioen Dieter Lauterbach.

Startlijsten en uitslagen

Bekijk alle startlijsten en uitslagen van het evenement

Bron & foto’s: https://www.event-pau.fr/ | Mensport