Wijdenes en Van der Vlis winnen NoorderkoggenCUP

0
446
Marianne Wijdenes en Wrentnall Red Fox

Afgelopen weekend vond de finale plaats van de NoorderkoggenCUP. Een dressuurcompetitie die tijdens het indoorseizoen georganiseerd werd door menvereniging de Noorderkoggenruiters uit Benningbroek.

De competitie bestaat uit vijf wedstrijden waarvan de beste drie resultaten tellen. Voor deze wedstrijd waren veel sponsoren geregeld waardoor iedereen met een mooie prijs naar huis ging.

Marianne Wijdenes

In de Klasse B/L ging de overwinning ruimschoots naar Marianne Wijdenes met Wrentnall Red Fox. De Welsh pony is eigenlijk van haar zusje, maar Marianne mocht voor deze competitie de pony lenen. De reservetitel ging naar Manon Bakker met haar Shetlandpony Gaya van de Rijsdrecht. Manon was totaal verrast dat zij voor het zilver naar voren mocht komen. De derde plaats was voor een combinatie uit Friesland, namelijk Anneke Hettinga met haar Friese merrie Silke fan Maskeboerhem.

Danielle van der Vlis

In de klasse M/Z werd Danielle van der Vlis kampioen met haar paard It’s a Lady. Danielle vertelde dat zij weinig had kunnen trainen en daarom erg trots is op haar paard dat ze deze prestatie heeft neergezet. De reserve titel ging naar Susanne Boekel met haar Shetlandpony Willem.

Bron: Noorderkoggenruiters
Foto: Nathalie Peters Koopmans Fotografie