Wie doet er mee aan een workshop Hoeden maken?

0
913

Vorig jaar gaf de familie Plooij twee keer een prachtige hoedenworkshop aan belangstellenden van de NVTG. Een aantal deelnemers was zo enthousiast dat zij meteen riepen: Volgend jaar weer! De NVTG wil graag haar best doen om ook dit najaar de bereid te vinden haar medewerking te verlenen

Daarvoor moeten we kijken hoeveel belangstelling er is. Data weten we nog niet, maar het zal vermoedelijk in oktober en/of november zijn, op een zaterdag. Vorig jaar begonnen we om ca. 10 uur en halverwege de middag gingen we naar huis met een prachtige door ons zelf gemaakte hoed. Er was voldoende hulp aanwezig voor de iets minder handigen onder ons. We hebben genoten.

De prijs voor deze workshop was in 2018 € 35 voor hoed, decoratie en koffie/thee (met wat lekkers) en lunch. Of deze prijs hetzelfde blijft, weten we nog niet maar zal vast niet veel verschillen.

Hebt u belangstelling om een workshop Hoeden maken bij te wonen, dan vernemen wij dat graag per mail. Zodra wij weten hoeveel interesse er is, kunnen wij bij de familie Plooij vragen naar data.

U kunt uw belangstelling kenbaar maken via een mail aan
Evelyn Ketz (ketz@kpnmail.nl) of Riet Hoevers hageriet@gmail.com.

Bron: NVTG
Foto: Istockphoto/Pavel Naumov