Voskamp MenSport Jeugd Cup

Na uitgebreid brainstormen met deskundige menners, enthousiastelingen, deskundigen uit het veld en de redactie over hoe we onze prachtige sport nog meer voor het voetlicht kunnen halen, waren we er snel over uit dat er een wisseltrofee moest komen voor de jeugd. Wie de jeugd heeft, heeft immers de toekomst!

Voskamp Hall
Bijzonder blij en trots zijn we dat in Voskamp Hall de sponsor van de MenSport Jeugd Cup 2018 gevonden is. Deze gerenommeerde firma verbindt dit jaar haar naam aan de nieuwe Jeugd Cup.

Dressuur…
Wat we met z’n allen heel belangrijk vonden, was dat dressuur een rol zou spelen. Omdat correct dressuur rijden de basis is van iedere goede prestatie. Maar snelheid maakt mennen nog leuker en spannender.

… én Vaardigheid
Daarom zijn we uitgekomen bij een combinatie van beide. Verdeeld over het indoorseizoen kunnen jonge menners onder de 21 jaar in de maanden december, januari, februari en maart naar eigen keuze verschillende dressuur- en vaardigheidswedstrijden rijden in hun eigen of naburig district.

Beste drie wedstrijden tellen
De beste drie wedstrijden (dressuur en/of vaardigheid) tellen mee in de strijd om de Voskamp MenSport Jeugd Cup, gereden over de maanden december 2018 t/m april 2019. In een ongetwijfeld bloedstollende finale, op 25 mei 2019 op het DOE Evenement op de Uithof in Utrecht, wordt de winnaar bepaald.

Meedoen?
Dus ben je onder de 21 jaar en men je enthousiast? Meld je dan aan en lever je uitslagen in via info@mensport.nl