Trainingsdag voor jeugdmenners van District Oost

0
135

Speciaal voor jeugdmenners (t/m 21 jaar) organiseert Mendistrict Oost een tweede trainingsdag op zaterdag 22 augustus 2020 in Haaksbergen. Deze dag is toegankelijk voor alle jeugdmenners uit Mendistrict Oost. Voor deelname aan de training is een startpas niet per se noodzakelijk.

De organisatie kan op 22 augustus gebruik maken van de buitenlocatie van de Sterruiters in Haaksbergen. De training wordt verzorgd in de onderdelen dressuur, vaardigheid en marathon. Tevens is er de mogelijkheid om een dressuurproef te rijden en te laten beoordelen door Wil van Hulst. Deelname is € 10,- per combinatie voor de hele dag. De instructie wordt verzorgd door Jeanette en Wim Veldboom (dressuur), Herman ter Harmsel (vaardigheid) en Raymond Letteboer (marathon).

Inschrijven

De menners die in aanmerking komen voor deze training, hebben een mail ontvangen; opgeven voor deze dag doe je door middel van een reply op deze mail. Graag doorgeven in welke klasse je start met dressuur en vaardigheid (vergeet niet je spoorbreedte op te geven) of samengesteld. Ook graag je leeftijd en spansoort doorgeven. Menners die willen wisselen van pony of koets: graag aangeven bij de inschrijving.

Instructie

Tijdens alle drie de onderdelen is het dragen van een helm verplicht. Voor het rijden van de hindernissen is een bodyprotector verplicht. Deelnemers met een sulky rijden alleen dressuur en vaardigheid. Neem je eigen oortjes mee om in te pluggen in de geluidsset van de instructeur.

Bixie

Ook de Bixie-jeugd doet deze dag mee. Heb je interesse in deze rubriek voor de allerjongsten, neem dan contact op met Monique Rotman via moniquerotman@hotmail.com.

Uiteraard houden we die dag rekening met de dan geldende richtlijnen van de KNHS en het RIVM.

Foto: DigiShots