Tour Classique De Elderschans in april 2019

0
1093

Mieke en Bert Lockefeer organiseren de Tour Classique De Elderschans op zondag 28 april 2019. Leden van de Nederlandse Vereniging voor traditioneel gerij en de leden van de Belgische Driving Association en de AFA Frankrijk kunnen zich inschrijven.

De start is individueel en om de paar minuten. Deelname vindt plaats op uitnodiging en verder kunnen leden van de Nederlandse Vereniging voor traditioneel gerij en de leden van de Belgische Driving Association en de AFA Frankrijk zich inschrijven. Vanaf 14.30 uur presentatie voor Hotel de Elderschans. Van 16.00 tot 17.30 uur receptie in het hotel in traditie kleding. Vanaf 20.15 uur diner buffet eveneens in het hotel aan de Herendreef 67, Aardenburg NL.

Het inschrijfformulier kan HIER worden gedownload, er is echter een beperkt aantal plaatsen voorzien.

25 kilometer

We hanteren het principe ”Wie het eerst komt ……”. Tour Classique De Elderschans is een grensoverschrijdende koetsentocht voor traditie rijtuigen, in samenwerking met de AFA, de BDA en de NVTG. De Exclusieve hoofdsponsor van dit evenement is hotel de Elderschans van de familie Azimi uit Aardenburg. De rit zal ongeveer 25 kilometer bedragen. Er is onderweg een aperitief-en lunchstop voorzien. Na afloop wordt er een verzorgde receptie aangeboden. De inspan- en startplaats bevindt zich op het industrieterrein “de Vlaschaard”, Wervenweg Eede NL. Ontvangst, ontbijt en briefing vanaf 8.30 uur.

Meer informatie

De rit zal plaatsvinden op zondag 28 april 2018 en starten rond 10.30 uur in de ochtend. Men werkt met inschrijving op volgorde dus als het maximale aantal bereikt is kunnen de latere inschrijvingen niet meer gehonoreerd worden. De inschrijf- en betaaldatum sluit op 1 april 2019.

Bron: NVTG