Stimuleringsprijzen menwedstrijden Mendistrict Noord

0
509
KNHS Kampioenschap samengesteld mennen

Mendistrict Noord heeft met het bedrijf van Jacques Poppen, AddWork, een drie jaren overeenkomst gesloten om de noordelijke samengestelde menwedstrijden te promoten.

Iedere deelnemer die aan tenminste drie van de vier wedstrijden in het noorden (Bronneger, Zuidwolde, Harich, Leek) meedoet, maakt kans op deze prijzen. De resultaten van de dressuur, vaardigheid en marathon tellen mee voor de eindklassering.

Geldprijzen

Er worden, naast erelinten, geldprijzen beschikbaar gesteld door AddWork. De beste combinatie per klasse (L, M, Z) verdient een bedrag van 250 euro!

Uitreiking tijdens finale in Leek

Tijdens de laatste wedstrijd in het noorden, die dit jaar in Leek op 6 en 7 juli wordt verreden, zullen de prijzen worden uitgereikt. Voorwaarde is dat de winnaars aanwezig zijn bij de prijsuitreiking, anders vervalt de prijs.

Tussenstand

In de tussenstand zijn de deelnemers opgenomen die tot nu toe twee van de drie tot nu toe gereden wedstrijden een resultaat hebben neergezet. Maar dit is slechts een tussenstand, in Leek wordt de eindstand bepaald. Dus als je je nog niet opgegeven hebt voor de samengestelde wedstrijd in Leek: je kunt je nog tot en met 28 juni opgeven!

De tussenstand op de site van mendistrict noord.

Bron: Mendistrict noord