Sportief en Recreatief Mennieuws vanaf nu op Hippos.nl

0
2960
Hippos.nl
Hippos.nl

MenSport is het informatieve en betrouwbare magazine voor alle sportieve en recreatieve menners in Nederland en België. Voor meer verdieping en achtergrondverhalen leest u het blad. Actueel nieuws over het aangespannen rijden op allerlei manieren plaatsen wij vanaf nu op www.hippos.nl

MenSport

In de praktijk betekent het, dat in we in iedere editie van dit magazine mendeskundigen en menliefhebbers, op welke wijze dan ook, aan het woord laten om hun kennis of visie te delen. We houden belangrijke evenementen en ontwikkelingen op mengebied speciaal voor u in de gaten. Daarnaast verliezen we ook de belangen van onze trouwe viervoeter niet uit het oog, want zonder pony of paard kan er natuurlijk niet gemend worden. Kortom, we halen het aangespannen rijden in woord en beeld voor het voetlicht. Menners met passie lezen MenSport!

Hippos.nl

Het laatste (wedstrijd)nieuws leest u op het nieuwe online platform www.Hippos.nl. Met Hippos is een groot hippisch platform gelanceerd, waarop ook andere vakbladen, zoals Hoefslag en het Belgische Cap een eigen plaats hebben. Een platform, waarop je zeven dagen per week het laatste hippische nieuws kunt vinden! Op de website www.mensport.nl blijft u informatie vinden over het magazine. Leuke (win)acties, ‘the making of’ van artikelen en andere bijzonderheden passeren de revue.