Putten klaar voor Nationale Oefenmarathon

0
2833
bij persbericht nationale oefenmarathon putten

Voor de 13e keer organiseert menvereniging Het Gouden Span uit Putten op 31 maart haar Nationale Oefenmarathon. Deze wedstrijd op de laatste zaterdag van maart is traditioneel de aftrap van het buitenseizoen.

De actieve Puttense menvereniging slaagt er elk jaar weer in een spectaculaire wedstrijd te organiseren. De zeven hindernissen met een brug en waterbak bieden voor elke aanspanning de nodige alternatieven. Veel menners nemen deze wedstrijd dan ook graag mee in de voorbereiding op het buitenseizoen.

Veel ponyvierspannen

Er staan bekende en minder bekende namen op de startlijst, die doorgaans meer dan 120 starts telt. De wedstrijd is opengesteld voor alle rubrieken. Wat elk jaar opvalt is dat vooral veel ponyvierspannen de weg naar Putten weten te vinden. Ook is er dit jaar een speciale jeugdrubriek.

Hindernissen op hoofdterrein

De wedstrijd is voor het publiek uitstekend te volgen doordat alle hindernissen zich op het hoofdterrein bevinden. De kinderen hoeven zich niet te vervelen, op het terrein is een springkussen en een strodorp.

De eerste deelnemer zal rond negen uur in de hindernissen verschijnen. Meer informatie of opgeven kan via www.startlijsten.nl, mijn KNHS of www.goudenspan.nl