PMO Menweken

0
892

Heb jij je al opgegeven voor een van de PMO Menweken in juni? Wacht dan niet te lang, want het gaat hard met de inschrijvingen!

Onze menweken zijn in samenwerking met Paul Versluis en Ito Werkman. Tijdens de menweken krijg je leerzame instructie over mennen. Op woensdag staat er bijvoorbeeld vaardigheids- en hindernistraining op het programma. De instructeurs geven veel individuele aandacht, waardoor de kwaliteit van de lessen hoog is. We zorgen dat jij na deze week veel vorderingen hebt gemaakt en thuis ermee verder kan.

Buitenrit

Naast dagelijks les, mag een buitenrit natuurlijk niet aan het programma ontbreken. Er zijn 3 routes direct vanaf het erf, allen aangegeven met bordjes. Ze lopen door het prachtige natuurgebied De Woldberg en landgoed De Eese.

Een extra paard mee? Een extra persoon mee? Bij ons op locatie in één van onze appartementen logeren? Het is allemaal mogelijk!

Inschrijven

Kijk voor het volledige programma en inschrijfformulier op de website: https://paardmensonderwijs.nl/menweken-bij-paard-mens-onderwijs/