Paardenspektakel CAI Beekbergen in beeld *video*

0
1033
NK Vierspannen-winnaar Koos de Ronde op CAI Beekbergen 2018

Stichting RTV Apeldoorn heeft een fantastische samenvatting van CAI Beekbergen gemaakt. Geniet van de beelden van de marathon en van een mooie dag, voor deelnemers en publiek, voor jong en oud.

Mieke van Tergouw van Stal Riant, waar Paardenspektakel Beekbergen gehouden werd, komt aan het woord. Ze legt uit waarom het evenement nu eind juni plaatsvond in plaats van midden in de zomer, zoals gebruikelijk was. Mooi te zien is dat strodorp, kinderdorp en VIP-ruimte deze keer meer gecentraliseerd waren, waardoor alle vijf de hindernissen goed te volgen waren.

Prijsuitreiking NK Vierspannen

De achttien deelnemende landen zagen CAI Beekbergen als een mooie generale voor de kampioenschappen die later in de zomer gehouden worden. Natuurlijk komt de prijsuitreiking mooi in beeld: Peter de Ronde op drie, Maarten Weusthof op twee en Koos de Ronde weer op één in het NK. Hij wordt gefeliciteerd door meneer Van Tergouw, die hem complimenteerd met de super gereden wedstrijd.

“Geslaagd evenement”

Mieke van Tergouw kijkt terug op een geslaagd evenement. Ze is er trots op dat de paarden zich goed gehouden hebben op de zeer warme zaterdag, dankzij het wat aangepaste schema, met een kortere marathon. Enigszins schor voegt ze toe: “Het was een mooi evenement; normaal hebben de mensen een paraplu op tegen de regen, maar hier hadden ze er eentje bij zich tegen de zon!”

Bron: RTV Apeldoorn

Foto: CAI Beekbergen