Paard & Koets gaat door: “Saamhorigheid belangrijk”

0
254
Rondje Instructie Mennen 2016 © DigiShots

Het zijn roerige en onzekere tijden voor iedereen. Covid-19, beter bekend als het Corona-virus, raakt de hele samenleving. Sommigen op de ergst denkbare manier: het verliezen van geliefden en vrienden. Anderen voelen het in hun portemonnee omdat de economische bedrijvigheid nagenoeg stil is komen te liggen.

Dat ‘Corona’ een enorme impact heeft, is duidelijk. Daarom hebben we bij Media Primair, uitgeverij van onder andere MenSport, besloten om voorlopig pas op de plaats te maken wat betreft de voorbereidingen van Paard & Koets. Achter de schermen zijn we al maanden druk bezig met dit evenement. We waren er zo enthousiast over en hadden er zoveel zin in, maar wie weet hoe lang het virus nog verder woekert en hoe lang grote bijeenkomsten in Nederland verboden blijven?

Paard & Koets niet van de baan

Is Paard & Koets dan over voor dit jaar? Nee, zeker niet! Zodra er van hogerhand groen licht wordt gegeven, gaan we verder met waar we waren gebleven. Maar met vooral de verwachte economische malaise in het achterhoofd, beraden we ons over een andere, veel kleinschaliger, maar minstens zo gezellige opzet. Dat laatste vooral omdat na alle zorgen en verdriet er zeker behoefte zal zijn aan gezelligheid en samenhorigheid.

Dus Paard & Koets wordt vervolgd! En voor nu: blijf bovenal gezond!

Bron: Media Primair

Foto: DigiShots