Paard & Koets 2020 onder de vlag van Media Primair en MenSport

0
507
Rob Mekelenkamp van Media Primair en Gijs Bartels van Bartels Academy ondertekenen het nieuwe contract van Paard & Koets.

Met groot plezier maken we bekend dat vanaf editie 2020 menbeurs Paard & Koets georganiseerd wordt door uitgeverij Media Primair, in samenwerking met het grootste menmagazine van Nederland en België, MenSport. Met onze jarenlange ervaring in de menwereld, zowel op sportief als recreatief gebied, is dit een geweldige nieuwe kans en uitdaging.

Medewerking van ervaren menners

Uiteraard hoeven we dit niet alleen te doen, maar kunnen we putten uit de kennis en ervaring van heel veel menners. Ook de vorige organisator van deze unieke beurs, Academy Bartels, heeft haar medewerking toegezegd.

Eén groot mennersfeest

Met deze stap verwachten wij onze binding met de menwereld nog verder uit te breiden. Doel is in ieder geval om er weer één groot mennersfeest van te maken, met niet alleen een informatieve beurs, maar ook diverse clinics en workshops waar u als menner iets aan heeft.

Paard & Koets 2020 zal weer plaatsvinden in het najaar, zoals tot twee jaar geleden gebruikelijk was. Over een (centrale) locatie zijn de onderhandelingen nog gaande.

Op de hoogte blijven

De komende periode houden we u op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom Paard & Koets. Wij zien de toekomst in ieder geval met vertrouwen tegemoet.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact met u blijft voor ons zeer belangrijk. Hebt vanuit het menveld suggesties over de invulling van deze nieuwe Paard & Koets, dan zijn deze van harte welkom bij de medewerkers van Media Primair te Barneveld, telefoon 06-30180345 (Trudy van der Hoek) of mail: info@mensport.nl.

Bron: Media Primair

Foto: Gemma Jansen