Outdoor Voorjaars Menspektakel in Ouddorp

0
2569
Kalender
De marathon is een onderdeel van een samengestelde menwedstrijd

Op zaterdag 17 maart 2018 organiseren PSC De Dijkgraaf en PSV De Sasruiters, met ondersteuning van Stichting Vierspan Zuid-Holland voor het eerst het Outdoor Voorjaars MenSpektakel op de terreinen van PSC de Dijkgraaf in Ouddorp.

De wedstrijd bestaat uit een wegtraject, een hindernisparcours met de al op het terrein aanwezige natuurlijke hindernissen en een vaardigheid. Onder de outdoorhindernissen bevinden zich een spectaculaire waterbak met brug, een hindernis van bielzen, een heuvel en een tunnel.

Op 22 september vorig jaar werd er al een vergelijkbaar Najaars Menspektakel op de Dijkgraaf georganiseerd. Toen werd de gehele wedstrijd buiten verreden. Afhankelijk van het weer zal dit op 17 maart ook het geval zijn. Bij slecht weer is er een alternatief en worden er hindernissen in de buitenbaan op zand en/of in de indoorhal geplaatst.

Voor iedere menner

Iedereen kan meedoen; de ervaren of onervaren menner, volwassen of jeugd met enkel- twee of vierspan, paarden of pony’s.

Hindernissen oefenen

Op 10 maart 2018 organiseert PSC De Dijkgraaf een outdoor marathon trainingsdag. Dit is ter voorbereiding op het Outdoor Voorjaars Menspektakel. Deelnemers worden in kleine groepjes ingedeeld. De training duurt ongeveer een uur en wordt gegeven door Edwin van der Graaf. Voor degene die op zaterdag niet kan is er de mogelijkheid om voor zondag elf maart in te schrijven.

Inschrijven

Inschrijven voor trainingen en het Menspektakel kan via een mail aan info@pscdedijkgraaf.nl. Startkaarthouders kunnen voor het Menspektakel via MijnKNHS.nl inschrijven.

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van PSC De Dijkgraaf