Ook aspirant instructeur Mennen op de kalender van de KNHS instructeursopleidingen

0
405
aspirant instructeur Mennen
De aspirant instructeurs opleiding Mennen gaat binnenkort weer van start op meerdere locaties in Nederland

Het nieuwe opleidingsseizoen van de KNHS-instructeursopleidingen komt er weer aan. Je kunt je weer inschrijven voor een aantal nieuwe opleidingen. Hieronder ook de opleiding voor aspirant instructeur Mennen, die in Panningen, Steenwijk, Barsingerhorn en Zwartewaal van start gaat. 

Aspirant Instructeur Mennen

Instructeur Basissport opleidingen

Instructeur Wedstrijdsport opleidingen

Vanaf het najaar

Deze opleidingen starten in het najaar. Vanaf 1 oktober kun je je ook aanmelden voor de nieuwe opleiding Instructeur Wedstrijdsport Lichte Tour (ORUN 4+).

Inschrijven en meer info

Klik voor meer info en om in te schrijven op de opleiding van je keuze hierboven. Kijk op www.knhs.nl/instructeurs voor alle informatie over de KNHS-instructeursopleidingen en schrijf je in!.

Meer dan alleen mennen

Volg je een instructeursopleiding bij de KNHS, dan leer je niet alleen lesgeven, maar óók over voeding en gezondheid, omgang, verzorging, didaktiek, methodiek, pedagogiek en rijtechniek. Biomechanica en sportpsychologie lopen als een rode draad door alle opleidingen heen. Tijdens de cursus leren cursisten van én met elkaar. Instructeur worden is tenslotte een ervaringsvak!’

Vragen?

Heb je nog specifieke vragen over een opleiding? Mail dan naar academy@knhs.nl. We helpen je graag verder.

Bron: KNHS | Mensport

Foto: Digishots