Nieuw: KNHS concoursprogramma mennen

0
560

Veel wedstrijdorganisatiesmaken gebruik van het gratis wedstrijdpakket Concours 3.5, waarmee inschrijvingen en uitslagen eenvoudig worden ingevoerd en uitslagen digitaal naar de KNHS worden gestuurd.

Helaas is het programma Concours 3.5 gedateerd en door de grote variatie in opties, vrij ingewikkeld in gebruik. Daarom is de KNHS druk bezig met de ontwikkeling van een alternatief wedstrijdpakket, dat naast Concours 3.5 gebruikt kan worden. Het nieuwe KNHS Concoursprogramma komt gratis beschikbaar en wordt in eerste instantie aangeboden voor menwedstrijden en vervolgens verder ontwikkeld voor KNHS-spring- en dressuurwedstrijden.

Tweede kwartaal 2019

Diverse organisaties die in het eerste kwartaal van 2019 een menwedstrijd organiseerden, zijn gevraagd om het nieuwe KNHS Concoursprogramma te gebruiken. “Er zijn nu tien organisaties die het nieuwe administratiesysteem geprobeerd hebben of nog gaan proberen,” vertelt projectleider Reina Bravenboer van de KNHS. “Alle feedback die we krijgen van deze organisaties wordt verzameld en verwerkt. Binnenkort ,en naar verwachting in kwartaal twee van 2019, is het systeem gratis beschikbaar voor alle 240 KNHS-menwedstrijden.“

Voorwaarden

“Er is in eerste instantie vooral gekozen voor eenvoud in het gebruik” vervolgt Reina. “Een beginnende wedstrijdorganisator moet er direct mee aan de slag kunnen. Er worden adviseurs opgeleid die ondersteuning kunnen bieden voor de ingebruikname van het KNHS Concoursprogramma en tijdens kantoortijden is er binnen de KNHS Servicedesk een speciaal loket ingericht voor vragen van wedstrijdorganisaties. Uiteraard is het programma volledig conform de regels van de AVG.”

Bron: KNHS