AVEVE MenSport Wisseltrofee België 2018

 

De AVEVE MenSport Wisseltrofee is een stimuleringsprijs voor jong en oud. De trofee wordt uitgereikt aan de beste Belgische menner in de CAN* en CAN** wedstrijden in 2018.

De competitie gaat over alle categorieën voor zowel pony’s als paarden. Naast de dressuur tellen ook de vaardigheid en de marathon. Het klassement wordt dus opgemaakt op basis van de overall uitslag. Er komt een klassement en trofee voor de CAN* en een voor de CAN**. De drie beste resultaten per menner over het gehele buitenseizoen tellen mee.

Voor de competitie hoef je je niet speciaal aan te melden. Als je aan officiële wedstrijden in België deelneemt, worden je resultaten automatisch in het klassement opgenomen.

Je blijft op de hoogte van het tussenklassement door middel van de digitale nieuwsbrief van MenSport, het Magazine MenSport, deze website en Facebook. Meld je hier aan voor de digitale nieuwsbrief.

logo AVEVE

Over AVEVE

Groep AVEVE is de belangrijkste toeleverancier van basisproducten voor de professionele land- en tuinbouw in België en heeft een uitgebreid netwerk van ruim 250 verkooppunten. In de AVEVE-winkels wordt de agrarische expertise dagelijks ingezet om particuliere tuin-, dier- en bakliefhebber zo goed mogelijk te helpen bij hun aankopen.

Ook op het gebied van kwalitatief hoogwaardige paardenvoeding is AVEVE al jaren een gevestigde naam. Voor zowel professionele als recreatieve ruiters en menners als voor fokkers en staleigenaren heeft AVEVE een uitgebreid assortiment voeders, afgestemd op de specifieke voedingsvereisten van de diverse disciplines.

Naast de onmiddellijke nabijheid van een winkel heeft AVEVE de expertise en de producten in huis voor praktisch alles wat met het houden van paarden te maken heeft. Van beweiding (meststoffen, graszaden, weideafrastering), voeding (krachtvoeders, ruwvoeders, supplementen), paardenmateriaal, stalstrooisel tot zelfs een wasservice voor paardendekens. Neem dus eens een kijkje bij je lokale AVEVE-verkooppunt of op www.avevewinkels.be.