Inschrijving SWM Tilburg 2019 geopend

0
389

Op 21 en 22 september vormt landschapspark Moerenburg in Tilburg voor de vierde keer het decor voor de SWM Tilburg, georganiseerd door Menvereniging de Postkoets.

Menvereniging de Postkoets organiseert deze wedstrijd voor een compleet deelnemersveld waar alle klassen mogen starten: enkel- twee- en vierspannen pony’s en paarden in de klasse L, M en Z. Ook deelnemers met jonge paarden kunnen starten. Voor de menners zonder startkaart die ervaring op willen doen in een SWM is er een impulsrubriek. Kinderen zijn ook van harte welkom.

Marathon op zondag

Vanaf vrijdag is het wedstrijdterrein open voor aankomst van de deelnemers en het verkennen van de vaardigheid, de hindernissen en overige trajecten. Op zaterdag staan de eerste wedstrijdonderdelen op het programma: dressuur met aansluitend de vaardigheid. Op zondag wordt de spectaculaire marathon verreden. Deze bestaat uit zes hindernissen. Parcoursbouwers Berry van den Bosch en Rob van Erp zorgen voor een uitdagend parcours.

Inschrijven is vanaf nu mogelijk via Mijn KNHS. Voor vragen of opmerkingen kunt u een mailtje sturen naar corinsweegers@menwedstrijd.nl.

Persbericht