Inschrijven voor koetsentocht Museum Nienoord

0
886

Museum Nienoord organiseert op 26 mei a.s. weer een koetsentocht. Deze keer voert de tocht door het Wester­kwartier en het noorden van Drenthe, door de kern van een aantal dorpen en langs mooie wegen. U wilt daar toch allemaal graag bij zijn?

De organisatie heeft telefonisch en mondeling een aantal aanmeldingen van koetsiers ontvangen, maar helaas blijven de inschrijfformulieren daarbij achter. Onbekend is dus op hoeveel koetsen, personen, paarden en meerijders gerekend kan worden en ook met welke van uw koetsen. Onze speaker tijdens het defilé op de Dam in Leek zou uw aanspanning graag op de juiste manier aankondigen.

Ook Museum Mensinghe en het dorpshuis in Zevenhuizen, die u koffie en thee aanbieden, zouden graag op korte termijn willen weten waar zij op moeten rekenen. En de organisatie natuurlijk ook. Hierbij dus het dringende verzoek de inschrijfformulieren in te vullen! Een eventuele laatbloeier is natuurlijk welkom, maar liefst heeft de organisatie op tijd de inschrijvingen compleet.

Stuur even een mail naar evenementen@museumnienoord.nl voor een inschrijfformulier.