Hoefslag@Home-longeerchallenge: meld je vanaf nu aan!

0
309
Hoefslag@Home

De Hoefslag@Home-longeerchallenge gaat vandaag van start! Wil jij graag je longeertraining laten beoordelen door een instructeur die bij jou én je paard past? Stuur dan nu je video in via de website van WeAllRide!

Bij Hoefslag@Home film je je trainingen gewoon bij je thuis. Je krijgt binnen drie dagen uitgebreide feedback én je maakt kans op een privéles van het door jou gekozen jurylid.

Wat moet je doen?

Maak een video van maximaal zes minuten lang waarbij het paard én de longeur volledig in beeld zijn. Dit kan je doen met een filmcamera, maar telefoonkwaliteit voldoet in dit geval ook prima aan de eisen. Voor maar €12,50 kan je de video insturen via de website van WeAllRide. Daarbij kan je kiezen voor één van de juryleden die je video binnen drie dagen zal voorzien van uitgebreide feedback. De video’s kunnen ingestuurd worden van 15 augustus tot en met 25 september.

Video’s terugkijken

Ons team bestaat uit Monya Spijkhoven, Martsje Bergsma en Bastiaan de Recht. Zij hebben allemaal een andere manier van longeren en gaan letten op verschillende onderdelen. Zo gaat Monya dieper in op lichaamshouding, kijkt Martsje naar de connectie tussen paard en longeur en houdt Bastiaan zich bezig met dresseren en gymnastiseren. Wil je graag een video insturen maar weet je niet precies welk jurylid je wilt kiezen? Bekijk dan rustig alle video’s terug, waarin de experts zich voorstellen en uitleggen wie er bij hen terecht kunnen. De video’s zijn hier te vinden: https://www.youtube.com/playlist?list=PLVSkV-OM2apGvdjBD49Pm2vpO7pC7Uu2F

Wil je meer weten over de challenge en de voorwaarden, of wil je je aanmelden? Ga dan naar de website van WeAllRide: https://www.weallride.nl/hoefslaghome-longeer-challenge/

Bron: Hoefslag