Grensoverschrijdende koetsentocht voor traditie rijtuigen

0
1976

Tour Classique De Elderschans Azimi vindt plaats op op zondag 29 april 2018 en start vanaf 10.30 uur op industrieterrein ‘de Vlaschaard’ in Eede. Om 8.30 uur is er ontbijt en een briefing. De Tour Classique is een grensoverschrijdende koetsentocht voor traditie rijtuigen, in samenwerking met de AFA (Fra), de BDA (Bel) en de NVTG (Ned).

De rit bedraagt ongeveer 25 kilometer en er worden deelnemers uit Nederland, België en Frankrijk verwacht. Onderweg is er een aperitief- en een lunchstop. Na afloop wordt een verzorgde receptie aangeboden in Hotel de Elderschans in Aardenburg.

Individuele starttijden

De deelnemers starten individueel om de paar minuten. Deelname vindt plaats op uitnodiging en verder kunnen leden van de Nederlandse Vereniging voor traditioneel gerij, van de Belgische Driving Association en de AFA zich inschrijven.

Presentatie

De Aperostop vindt plaats aan de Galgenstraat te St. Kruis, gemeente Sluis. De lunchstop vindt plaats aan een zijweg van de Kerkweg te St. Kruis. De presentatie voor het publiek en uitleg over de gespannen vindt vanaf 14.30 uur plaats voor het terras van Hotel de Elderschans.

Klik hier voor de flyer

Bron: Persbericht