Glenn Geerts: ”Wij zijn klaar om te gaan vliegen in Mechelen”

0
734
Glenn Geerts Jumping Indoor Maastricht 2018 © DigiShots

Glenn Geerts had zaterdagavond pech tijdens zijn rit op Olympia Horse Show Londen. Een van zijn voorpaarden ging onderuit en hij moest uitspannen. ”Maar we zijn klaar om weer te gaan vliegen in Mechelen”, zegt de Belgische vierspanmenner.

Drive-off

Glenn Geerts begon goed op Olympia Horse Show Londen. Tijdens de opwarmingsronde op donderdag behaalde Geerts de vierde plaats. En vrijdag tijdens de eerste wedstrijd werd hij zelfs tweede. Maar de drive-off van de wereldbekerwedstrijd op zaterdagavond ging helaas wat minder. Nadat Geerts zich geplaatst had voor de drive-off, samen met Koos de Ronde en Boyd Exell, kwam hij voor een tweede keer de piste in. Helaas gleed een van de voorpaarden uit op de brug en moest alles uitgespannen worden.

Thuiswedstrijd Mechelen

Het was al vrij snel duidelijk dat de paarden van Geerts allemaal in orde waren omdat hij er tijdens de prijsuitreiking alweer bij was. Geerts bedankt op Facebook iedereen die ze geholpen heeft en hij bedankt ook het enthousiaste publiek. De volgende wedstrijd is Mechelen op 29 en 30 december. ”We zijn klaar om te gaan vliegen in Mechelen, onze thuiswedstrijd!”

Bron: MenSport
Foto: Digishots