Geslaagd! Op naar veilige kilometers!

0
686

Onlangs hebben er in Schipluiden twee examens voor het menbewijs plaatsgevonden onder leiding van Miran’s Mensport en Paardentraining.

Op 2 juni jl. stonden er vijf kandidaten klaar voor het menbewijs enkelspan. Na een innoverende rit in onverwacht hoge temperaturen kwam examinator Ronald Robbers met het verlossende antwoord en zijn alle kandidaten geslaagd voor het praktijk examen. Eén kandidaat gaat een herexamen doen voor de theorie.

Op de foto vlnr: Miran Kok (instructie) Amber Weidman, Sascha Fransen, Dick vd Kooij, Sabine vd Lubbe, Ronald Robbers (examinator) en Jan Breedveld

Schwarzwälder Fuchs

Tijdens de eerste mencursus werd de Schwarzwälder Fuchs Merlin verwelkom. Merlijn heeft er ook op 14 juli voor gezorgd dat er weer een groep nieuwe menners examen kon rijden. Per toeval werd er onder toezicht van dezelfde examinator Ronald Robbers het theorie- en praktijkexamen afgenomen.

Dit keer namen er drie enkelspanmenners en een tweespanmenner deel. Ditmaal een 100% score. Alle vier keurig geslaagd, met vlnr (op de foto bovenaan): Jan Breedveld, Miran Kok (instructie), Ruth de Vogel, Merlin, Anouska Visser, Henriette Coelers en Ronald Robbers (examinator)