Eerste MenSport van 2020 is uit!

0
102

In de eerste MenSport van het jaar zoals altijd veel en gevarieerde artikelen. Sam Couwenberg is ons mentalent. Zij timmert met haar twee vosjes momenteel goed aan de weg. Het paradepaard in dit nummer is een held voor velen: Gijs trekt namelijk het huifbed van Manege zonder Drempels. Ruud van Heusden neemt ons mee langs de prachtige authentieke rijtuigen van Binder.

Bitloos, Haflinger

Verder besteden we aandacht aan leeronderhoud, laten we drie menners aan het woord die ‘pro’ bitloos mennen zijn en eentje die ‘niet tegen’ is. In het rasportret deze keer de Haflinger, een gewild ras bij menners.

Patrick van der Meer bij IJsbrand Chardon

En ken je Grand Prix-ruiter Patrick van der Meer? Hij neemt plaats op de bok bij IJsbrand Chardon en ervaart hoe lastig het is om vier paarden onder controle te houden. De abonnee van de maand is Gerrie Niesing van hot en happening Heineken en we gaan op bezoek bij de familie Schuiling voor ‘Allemaal familie’.

Natuurlijk kun je ook deze keer weer ‘los’ gaan op de prijspuzzel, brengen we een wedstrijd in beeld en is er de populaire pagina Koetspraatjes.

De redactie wenst je veel leesplezier!

MenSport nummer 1 is hier te bestellen.