Edwin van der Graaf en Anne van Dijk nieuwe eigenaren locatie PSC De Dijkgraaf 

0
834

Vanaf 1 juli zijn Edwin van der Graaf en Anne van Dijk officieel de eigenaren van PSC De Dijkgraaf in Ouddorp. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van beide in vervulling.

Edwin en Anne zijn sinds enkele jaren gehuisvest in het Zuid-Hollandse Ouddorp, aan de Hofdijkseweg. Hier vinden manegelessen plaats, bieden ze pensionstalling aan en leiden ze men- en rijpaarden op. Edwin geeft daarnaast menlessen en kan naar hartenlust met zijn vierspan trainen.

Enorm dankbaar

De overname is in deze tijd extra bijzonder, omdat de meeste bedrijven het vanwege de coronacrisis niet makkelijk hebben. Op de manege werden de afgelopen maanden tal van activiteiten, battles en competities georganiseerd. Zo bleven de klanten, terwijl ze niet naar de manege mochten komen, toch betrokken bleven bij PSC De Dijkgraaf.

“Dankzij onze trouwe klanten en volgers hebben we de manege draaiende kunnen houden”, vertelt Anne. “Daar zijn we iedereen, en met name ook de vele vrijwilligers en vaste pensionklanten, enorm dankbaar voor.”

Naar het WK

Edwin heeft de ambitie om dit jaar met zijn tuigpaarden deel te nemen aan het Wereldkampioenschap voor vierspanmenners. Dat werd aanvankelijk vanwege de coronacrisis afgelast, maar gaat nu toch door, van 5 tot 11 oktober in Valkenswaard.

“Dat we deze locatie aan de Hofdijkseweg nu hebben kunnen overnemen, geeft een gevoel van zekerheid”, legt Edwin uit. “Het is super dat we wat we de afgelopen jaren hebben opgebouwd nu op deze voet kunnen voortzetten. Tijdens het najaarsmenspektakel op 26 september a.s. gaan we dit natuurlijk vieren.”

Persbericht PSC De Dijkgraaf