Dressuurgala Outdoor Gelderland met Mieke van Tergouw en Claudio Fumagalli

0
223
Foto: Jessica Pijlman/Made by Jessy

Na twee jaar afwezigheid staat ook het populaire dressuurgala weer op de agenda van Outdoor Gelderland. De bezoekers worden op zaterdagavond 18 juni getrakteerd op alle facetten van de dressuur in een educatief proramma met als thema The Future meets Grand Prix.

Dressuur is de basis voor alle paardensportdisciplines, en dus komt deze keer ook het mennen aan bod. Onder begeleiding van Olympisch amazone Adelinde Cornelissen en wereldkampioene Mieke van Tergouw demonstreert menner Claudio Fumagalli het dressuurmatige werk met zijn aanspanning en zal hij tot slot in volle vaart het getrainde in praktijk brengen.

Paardensportcentrum Lichtenvoorde

Het Anemone Horse Trucks dressuurgala van Outdoor Gelderland is uitgegroeid tot één van de populairste hippische gala-avonden van Nederland. Met een mix van demonstraties, clinics en shows komen paardenliefhebbers vanuit het hele land naar de nieuwe locatie, paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender.

Dressuur als basis

Of paarden nou hoge hindernissen springen, in vliegende vaart in een vierspan door de baan denderen of uitdagende combinaties in het terrein springen, dressuur is de basis en noodzakelijk voor een optimale afstemming en relatie met het paard.

Kaartverkoop Outdoor Gelderland

Het Anemone Horse Trucks Dressuurgala belooft een onvergetelijke avond te worden. Voorgaande edities waren snel uitverkocht, dus wacht niet te lang met het bestellen van de tickets.

  • Locatie: Outdoor Gelderland te Vragender
  • Datum: Zaterdagavond 18 juni
  • Aanvang: 19.00 uur, einde 22.00 / 22.15 uur

Foto: Jessica Pijlman/Made by Jessy