Datum en finale Voskamp MenSport Jeugdcup bekend!

0
435

We hebben een locatie en datum voor de spetterende finale van
de Voskamp Hall MenSport Jeugd Cup! Deze wordt gehouden op zaterdag 25 mei tijdens het Diergeneeskunde Outdoor Event (DOE) op De Uithof in Utrecht. Doe je mee aan de Jeugdcup, noteer deze datum dan snel!

Ook nog punten halen in april

Overigens is misschien nog niet iedereen op de hoogte van het feit dat de maand april is toegevoegd aan de periode dat er punten gehaald kunnen worden voor de competitie. Als je drie vaardigheids- en dressuurproeven gereden hebt, kun je je al opgeven.

Uitslagen zsm opsturen

Stuur zo snel mogelijk, maar in elk geval vóór 10 mei, je KNHS-uitslagen over de maanden december tot en met april door naar info@mensport.nl. Zodra we weten wie de deelnemers zijn, maken we deze namen bekend op mensport.nl. Alle finalisten maken kans op de hoofdprijs: een les van wereldbekerwinnaar Bram Chardon. Ook verder zijn er mooie prijzen te winnen en iedereen krijgt een mooie herinneringsmedaille.

Iederéén kan deelnemen aan DOE!

Ook als je geen finalist van de Jeugdcup bent, kun je op 25 mei meedoen in de Jeugdrubriek. Na afloop van die wedstrijd huldigen we de competitie- en de dagwinnaar!
Op het Diergeneeskunde Outdoor Event (DOE) is traditiegetrouw veel ruimte voor mensport: voor zowel junioren als senioren is er dressuur, een mini-marathon en vaardigheid, waar iederéén aan kan deelnemen. Inschrijven voor de mensportonderdelen is nog altijd mogelijk!

Alles op een rij:
25 mei is het zover: dan is de FINALE VAN DE VOSKAMP MENSPORT JEUGD CUP!
– Mooie prijzen (hoofdprijs: les van Bram Chardon!)
– Gratis deelname
– Voor alle deelnemers een goodiebag en medaille
– Start ca 11.00 uur op Diergeneeskunde Outdoor Event (DOE) in Utrecht (ex Dag van het Aangespannen Paard)
– De finale bestaat uit het rijden van een vaardigheidsproef die óók beoordeeld wordt op stijl
– Opgeven voor de Jeugd Cup-finale kan nog: info@mensport.nl
– Er is een competitiewinnaar én een dagwinnaar, dus heb je niet meegedaan aan de competitie, dan kun je je nog wel opgeven voor de dagprijs!

Meer over DOE

Het ‘Diergeneeskunde Outdoor Event’ (DOE) is een educatieve en gezellige buitendag voor dierenliefhebbers van jong tot oud op het terrein van de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht, georganiseerd door studenten Diergeneeskunde. Deze dag zal bestaan uit shows en demonstraties, een mini-marathon, workshops, lezingen, rondleidingen over delen van de faculteit en een gezellige streekmarkt.

Ex-Dag van het Aangespannen Paard

Het ‘Diergeneeskunde Outdoor Event’ was van 1990 t/m 2018 bekend onder de naam ‘Dag van het Aangespannen Paard’. Adres: Yalelaan 1 3584 CL, Utrecht.

Wil je meer weten over het evenement op 25 mei of over de door DOE georganiseerde menwedstrijden? Kijk dan snel op
www.diergeneeskundeoutdoorevent.nl. De toegang voor DOE is gratis.

Foto: DigiShots