Daniel Naprous: ”Wij doen ons best om weer aan de top te komen”

0
229
Foto van een vierspan

Daniel Naprous is een Britse vierspanmenner uit Engeland en momenteel staat hij buiten de top tien in de ranking. Hij reed met een wildcard mee bij zijn thuiswedstrijd Olympia Londen. In de kwalificaties behaalde hij de vierde plaats en viel hij net buiten de drive-off. Maar het is wel duidelijk dat de Engelse mensport in de lift zit.

Naprous: ‘’Het is geweldig dat de top van de top hier naar Olympia komt. Zo geeft de FEI de Britten de kans om het tegen ze op te nemen. De jongens zijn nu zoveel beter dan ons maar de wij Britten doen echt ons best om weer terug te komen aan de top.’’ Het team wordt getraind door Boyd Exell. ‘’Het is de combinatie van alles. En we proberen met team Groot-Brittannië om hoger op de ranking te komen. Als deelnemer ben je geconcentreerd op je paarden, je team, je wielen, koets, alles. Het is een team van paarden en ook een team van mensen. Het hele plaatje moet kloppen.’’

Bekijk hier de hele FEI video:

Driver in Focus | Daniel Naprous

Repping the home team! 🇬🇧Daniel Naprous and his fearless team have their sights set on the prize! 🏆 Looking to bring FEI Driving into the hearts of Great Britain, we catch up with Daniel as he battled it out at Olympia, The London International Horse Show.

Gepostet von FEI Driving am Samstag, 29. Dezember 2018

Bron: FEI
Foto: Jessica Pijlman/Made by Jessy