Dagboek Bram Chardon: Gezondheid, samen en plezier * Met Video

0
161
Bram Chardon FEI World Cup Final Leipzig 2022 © Digishots

Bram Chardon neemt met zijn vierspan Lipizzaners deel aan de Longines Wereldbekerfinale Vierspannen in Leipzig. Zijn zus Lianne, Maurits Hallo en Twan Vieveen zijn mee als chauffeurs en grooms. Gisteravond vlak na middernacht won hij de inloopronde! Vandaag was een rustdag en en deze werd zinvol besteed. Morgenmiddag volgt de finale. Voor Mensport houdt Bram een dagboek bij.

Team Chardon zaterdag buiten

Bram: “Wat een heerlijk weer in Leipzig! Opnieuw goed om met elkaar buiten te wandelen, frisse lucht te snuiven en een blij team te zijn. We doen het met elkaar! Alleen ben je niets! Samen op elkaar vertrouwen, plezier hebben met elkaar en gezond er tegen aan, zo willen we dat.”

Video: Team Bram Chardon Tekst: Claartje van Andel voor MenSport. Overname zonder schriftelijke toestemming en bronvermelding is niet toegestaan

Alle wedstrijden in Leipzig zijn live te bekijken via https://www.clipmyhorse.tv/nl_NL/fei-tv . Er kan gekozen worden tussen commentaar in het Nederlands, Duits, Engels, Frans en zelfs Pools, Spaans en Tsjechisch.