België: Trainen in Aywaille

0
630

Het Belgisch Kampioenschap Mennen is voorzien van 18 tot 20 september in Aywaille, de corona-beperkingen zullen later beslissing brengen of de wedstrijd doorgaat of niet. Trainen in Aywaille is in elk geval mogelijk op 20 juni en 4-5 juli.

Trainingen 20 juni

‘Les meneurs et Cavaliers’ organiseren op 20 juni een training op de wedstrijdterreinen te Aywaille. De training bestaat uit een dressuurproef, beoordeeld door 2 of 3 juryleden, en een vaardigheid. Dit zal gebeuren in groepen van maximaal 12 menners zodat de regels van social distancing kunnen gerespecteerd worden. De prijs per deelname is 35 euro.

Er wordt een tijdsschema opgesteld en gepubliceerd op Attelageinfos en de sociale media. Contactpersoon: André Wynants 0495/26 10 98 of wynantsandré@hotmail.com. Inschrijving kan overgeschreven worden op het rekeningnummer: BE 83 197164413115

Trainingen 4 en 5 juli

Indien toegestaan, zijn er nog twee extra trainingen gepland op 4 en 5 juli. Het gaat hier om hetzelfde type organisatie. De prijs per deelname is 35 euro voor 1 dag en 60 euro voor beide dagen, water en elektriciteit inbegrepen. Boxen zullen ter beschikking zijn voor 60 euro voor beide dagen.

Kleine versnaperingen om mee te nemen of om aan tafel te consumeren, afhankelijk van de regels op dat moment. Inschrijving kan overgeschreven worden op hetzelfde rekeningnummer als hierboven.

Het is dus geen wedstrijd, er zal geen klassement en geen prijsuitreiking zijn. Enkel de protocollen zal je mee krijgen.

Bron: Attelage Infos

Foto: Philippe Szecel met Rivaldo-H en Joly´s Chester door Gemma Jansen