Belevingsonderzoek Maashorst & Herperduin: Geef vóór 15 juni je mening

0
385

Wat vind jij van de grote grazers (Taurossen, Exmoors en Wisenten), de veiligheid, toegankelijkheid en recreatiemogelijkheden in bosgebieden De Maashorst en Herperduin (gemeente Oss, Landerd, Uden en Bernheze)?

Het onderzoek is bedoeld voor o.a. omwonenden en recreanten. Dus wandelaars, fietsers, mountainbikers, mensen met honden, ruiters, menners, fotografen, dagjesmensen, toeristen etc. Geef vóór 15 juni aanstaande je mening door deze vragenlijst in te vullen -> ga hier naar de vragenlijst. Invullen duurt ongeveer 15 min.

Belevingsbeeld

De uitkomst is belangrijk om het ruiteren en mennen in De Maashorst ook voor de toekomst veilig te stellen. Dus doe het vandaag nog en help mee een compleet belevingsbeeld te krijgen van onze mooie natuurgebieden.

Evaluatie begrazingsbeheer

De Maashorst gaf opdracht voor dit onderzoek in verband met de ‘evaluatie begrazingsbeheer’ dat dit jaar plaatsvindt. Het bestuur van de Stichting (belangenbehartiging) Ruiters & Menners van Herperduin en Maashorst is betrokken geweest bij de selectie van de (onafhankelijke) organisatie (Arcadis) die dit onderzoek uitvoert. Jouw mening is dus belangrijk én noodzakelijk!

Graag delen of doorsturen!
Stuur of app dit bericht eventueel door naar mensen waarvan jij denkt dat ze dit onderzoek ook willen invullen.

Vragenlijst ingevuld en benieuwd hoe het verder gaat? Samen met Stichting Ruiters&Menners Herperduin/Maashorst houden we je op de hoogte.

Bron: Ruiteren en Mennen

Foto: Daniëlle Carrière