23ste Menindoor Nijkerk van start

0
412
Finale Indoor Nijkerk - winnaar tweespan pony - Eline Geurs
Foto: Eveline Roseboom Meel

Na wekenlange voorbereidingen ging de Menindoor Nijkerk vandaag van start bij Menclub De Lange Boom in manege Luxool. Het evenement wordt dit jaar voor de 23ste keer georganiseerd.

“Finale rijden in Nijkerk is de droom van iedere menner, maar wat is het moeilijk om dat doel te bereiken”, vertelt Ries Brouwer, voorzitter van MC De Lange Boom. “Ook is het elk jaar weer een wedstrijd op zich om je op tijd in te schrijven. Binnen zes minuten waren de rubrieken enkel- en tweespan pony’s dit jaar vol; enkele uren later waren alle startplekken in de overige rubrieken ook bezet!”

Programma

Vandaag wordt al gestart met de rubrieken Enkelspan paard en Tandem pony. Morgen is het eerst de beurt aan de enkelspannen pony’s, ’s middags gaan de tweespannen  pony van start. Zaterdag volgen dan nog de vierspannen pony en tweespannen paard, waarna ’s avonds het finaleprogramma van start gaat.

Radio en TV Gelderland

Vrijdagmorgen is Omroep Gelderland rond negen uur aanwezig om live aandacht te schenken aan het evenement tijdens het radionieuws op Radio Gelderland én er zal er een item op TV Gelderland te zien zijn.

Alles over Menindoor Nijkerk op de site van MC De Lange Boom.

Foto: archief 2017